pondělí 28. dubna 2014

Vepřová roláda s fazolkami


Na přípravu budete potřebovat:
 
Vepřová plec(krkovička) cca 750g 
2 hrsti povařených zelených fazolek 
3 vejce
150g slaniny
strouhanka
3 tsroužky česnek + česnekové květy ( nemusí být, lze nahradit stroužky)
1 velká cibule 
1 malý rajský protlak
5 kuliček nového koření 
špetka kmínu
vývar
sójová omáčka
sůl
olej

Postup přípravy receptu

Maso připravíme na roládu, naklepeme a osolíme. Na směs zpěníme na oleji cibulku se slaninou, česnek, vmícháme vejce, osolíme a necháme srazit. Přimícháme trochu strouhanky. Vychladlou směsí potřeme maso, poklademe fazolkami a svineme do rolády. 


Zpevníme provázkem. 


Na oleji necháme zprudka roládu zatáhnout, přidáme cibuli, zbytek slaniny, rajský protlak, koření, česnekové květy, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Nakonec omáčku zahustíme a dochutíme pár kapkami sójové omáčky. 




Žádné komentáře:

Okomentovat